O Nama

racunalo onamaAuctusNET bavi se pružanjem usluga na polju ICT tehnologija na području Republike Hrvatske. Za nas ne postoji problem koji nije rješiv i znanje koje ne dijelimo.

Esencija našeg postojanja je korisnike učiniti zadovoljnima svakom našom uslugom. Kako bi naši klijenti bili fokusirani na ostvarivanje vlastitih poslovnih ciljeva posvećeni smo brzoj isporuci učinkovitih ICT rješenja. Uz neprekidno usavršavanje, svakodnevno smo na izvoru novih znanja i trendova.

Naš tim čine visoko obrazovani stručnjaci koji imaju potrebne vještine i znanja i raspolažu strateškim znanjem, proaktivnošću i perfekcionizmom. Volimo pomicati granice. Za nas ne postoji dovoljno, postoji isključivo najbolje. Kako biste raspolagali izvrsnim korisničkim iskustvom u korištenju ICT tehnologija koristite AuctusNET rješenja, pouzdane tehnologije koje preporučamo i personalizirane usluge.

AuctusNET Vizija

Kreiranje inovativnih ICT rješenja za optimalno poslovanje klijenta.

AuctusNET Misija

Naš cilj je pružati usluge projektiranja, implementacija i održavanja ICT sustava za poduzetnike te male, srednje i velike tvrtke, vodeći računa o različitostima i specifičnostima svakog ponaosob.